0%

Artiest

X-TOF is een bekende en vaak geboekte artiest in de Belgische DJ scene en staat bekend voor zijn energieke DJ sets. Vanuit zijn homebase bij het Oost-Vlaamse Gent draaide hij ondertussen al op zowat elke grote fuif, festival, galabal, TD en in bijna elke grote club in België. Zo staan onder andere Summerfestival, Ostend Beach, Fantasia Festival, Beachland, Dance-D-Vision, Daydream Festival, Carré, Kokorico, Diedjies… op het lijstje van referenties en evenementen. Met gigs in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg, Brussel en Luik was X-TOF al in bijna heel het land te vinden, met bovendien enkele internationale optredens in Val Thorens en El Gouna (Egypte).

Naast een succesvolle DJ is X-TOF ook radiopresentator op TOPradio met eigen shows en mixsessions, waaronder zijn programma Mainstage. Hij draait ook als vaste resident op de Retro Arena parties van TOPradio.

X-TOF is te omschrijven als een ervaren allround party DJ. Allround omdat hij een brede muziekkennis en -smaak heeft en hij zowel urban, EDM, house, classics, retro als 90s kan spelen. Party omdat hij telkens precies weet wat te draaien om van elk event een feest te maken.

X-TOF produceert ook eigen muziek met onder andere een release op Smash The House, het eigen label van Dimitri Vegas & Like Mike, en tracks die support kregen van Yves V, Wolfpack, Tiësto, W&W,  Nicky Romero, David Guetta, Ummet Ozcan, Juicy M, Chuckie en veel meer.

X-TOF deelde al de decks met onder andere: Regi, Wout, dimaro, Freaquency, 5napback, Mattn, Lester Williams, Lennert Wolfs, Les Mecs, Alpha Party, Partyshakerz, Violinvasion, F.r.a.n.k, Davoodi, Avalonn, Maori, Pat Krimson, Jan Vervloet, Yves Deruyter, Makasi, 2Empress, Peter Luts, Dj Rebel, Double Pleasure, Neon, Mystique, Sara Gold, Dave Lambert, Dennis Cartier, Robert Abigail, Dimitri Wouters, Nico Nobels en vele andere.

Zoek je dus een deejay en wil je graag X-TOF inhuren voor een dj set op je event, rechtstreeks en zonder boekingskantoor? Klik dan snel door naar het contact booking form!

Agencies: crossover-agency, the booking company, benelux theather, hofnar, all party events
Play Cover Track Title
Track Authors